Ta politika piškotkov je bila nazadnje posodobljena 10. januarja 2024 in velja za državljane in zakonite stalne prebivalce Evropskega gospodarskega prostora ter Švice.

  1. Uvod Naša spletna stran, https://www.rkpiran.si (v nadaljevanju: “spletna stran”), uporablja piškotke in druge sorodne tehnologije (za udobje so vse tehnologije označene kot “piškotki”). Piškotke nameščajo tudi tretje stranke, s katerimi sodelujemo. V spodnjem dokumentu vas obveščamo o uporabi piškotkov na naši spletni strani.
  2. Kaj so piškotki? Piškotek je majhna preprosta datoteka, ki jo spletna stran pošlje skupaj s stranmi tega spletnega mesta in jo shrani vaš brskalnik na trdem disku vašega računalnika ali druge naprave. Informacije, shranjene v njem, se lahko vrnejo na naše strežnike ali na strežnike ustreznih tretjih strank med naslednjim obiskom.
  3. Kaj so skripti? Skript je kos programske kode, ki se uporablja za pravilno delovanje in interaktivnost naše spletne strani. Ta koda se izvaja na našem strežniku ali na vaši napravi.
  4. Kaj je spletna oznaka? Spletna oznaka (ali slikovna oznaka) je majhen, neviden kos besedila ali slike na spletni strani, ki se uporablja za spremljanje prometa na spletni strani. Za to se z oznakami beležijo različni podatki o vas.
  5. Piškotki 5.1 Tehnični ali funkcionalni piškotki

Nekateri piškotki zagotavljajo pravilno delovanje določenih delov spletnega mesta in ohranjajo vaše uporabniške preference. Z namestitvijo funkcionalnih piškotkov vam olajšamo obisk naše spletne strani. Tako vam ni treba večkrat vnašati istih informacij ob obisku naše spletne strani, na primer predmeti ostanejo v vaši košarici, dokler ne plačate. Te piškotke lahko namestimo brez vašega soglasja.

5.2 Trženjski/sledilni piškotki

Trženjski/sledilni piškotki so piškotki ali katera koli druga oblika lokalnega shranjevanja, ki se uporabljajo za ustvarjanje uporabniških profilov za prikaz oglaševanja ali sledenje uporabniku na tej spletni strani ali čez več spletnih mest za podobne trženjske namene.

5.3 Družbena omrežja

Na naši spletni strani smo vključili vsebino iz Facebooka in Instagrama za promocijo spletnih strani (npr. “všečkaj”, “pripni”) ali deljenje (npr. “tvitni”) na družbenih omrežjih, kot sta Facebook in Instagram. Ta vsebina je vdelana s kodo iz Facebooka in Instagrama in namešča piškotke. Ta vsebina lahko shranjuje in obdeluje določene informacije za prilagojeno oglaševanje.

Prosimo, preberite izjavo o zasebnosti teh družbenih omrežij (ki se lahko redno spreminja), da preberete, kaj počnejo s svojimi (osebnimi) podatki, ki jih obdelujejo s temi piškotki. Pridobljeni podatki so čim bolj anonimizirani. Facebook in Instagram imata sedež v Združenih državah.

  1. Nameščeni piškotki WordPress Funkcionalni

Soglasje za storitev wordpress Facebook Trženje, Funkcionalni

Soglasje za storitev facebook Razno Namen še ni znan

Soglasje za storitev razno 7. Soglasje Ko prvič obiščete našo spletno stran, vam bomo pokazali pojavno okno z razlago o piškotkih. Ko kliknete “Shranjevanje nastavitev”, soglašate z uporabo kategorij piškotkov in vtičnikov, ki ste jih izbrali v pojavni oknu, kot je opisano v tej politiki piškotkov. Lahko onemogočite uporabo piškotkov prek svojega brskalnika, vendar upoštevajte, da naša spletna stran morda ne bo pravilno delovala.

7.1 Upravljajte svoje nastavitve soglasja

Funkcionalni Vedno aktivno Trženje

Trženje 8. Omogočanje/onemogočanje in brisanje piškotkov Svoj internetni brskalnik lahko uporabite, da samodejno ali ročno izbrišete piškotke. Lahko tudi določite, da določeni piškotki ne bodo nameščeni. Druga možnost je spremeniti nastavitve vašega brskalnika, tako da boste prejeli sporočilo vsakič, ko bo nameščen piškotek. Za več informacij o teh možnostih glejte navodila v pomoči svojega brskalnika.

Upoštevajte, da naša spletna stran morda ne bo pravilno delovala, če so vsi piškotki onemogočeni. Če izbrišete piškotke v svojem brskalniku, bodo ponovno nameščeni po vašem soglasju, ko boste znova obiskali našo spletno stran.

  1. Vaše pravice v zvezi z osebnimi podatki Imate naslednje pravice v zvezi z vašimi osebnimi podatki:

Imate pravico vedeti, zakaj so potrebni vaši osebni podatki, kaj se bo z njimi zgodilo in kako dolgo bodo shranjeni. Pravica do dostopa: Imate pravico dostopa do vaših osebnih podatkov, ki so nam znani. Pravica do popravka: imate pravico dopolniti, popraviti, izbrisati ali blokirati svoje osebne podatke kadarkoli želite. Če nam daste soglasje za obdelavo vaših podatkov, imate pravico to soglasje preklicati in zahtevati izbris svojih osebnih podatkov. Pravica do prenosa vaših podatkov: imate pravico zahtevati vse svoje osebne podatke od upravljavca in jih v celoti prenesti drugemu upravljavcu. Pravica do ugovora: lahko ugovarjate obdelavi vaših podatkov. Upoštevamo to, razen če obstajajo upravičeni razlogi za obdelavo. Za uveljavljanje teh pravic nas kontaktirajte. Obrnite se na nas prek kontaktnih podatkov, navedenih na dnu te politike piškotkov. Če imate pritožbo glede tega, kako ravnamo z vašimi podatki, bi radi slišali od vas, vendar imate tudi pravico vložiti pritožbo na nadzorni organ (Urad informacijske pooblaščenke).

  1. Kontaktni podatki Za vprašanja in/ali komentarje glede naše politike piškotkov in te izjave nas kontaktirajte prek naslednjih kontaktnih podatkov:

Rokometni Klub Piran Rokometni klub Piran – Club di pallamano Pirano Fazan 5 6320 Portorož – Portorose Slovenija Spletna stran: https://www.rkpiran.si E-pošta: rkpiran1954@gmail.com

Ta politika piškotkov je bila ustvarjena 10. januarja 2024.