Namenitev 1% dohodnine

 

Spoštovani člani, starši, trenerji, prijatelji in podporniki!

Vsak posameznik (davčni zavezanec) lahko del svoje odmerjene dohodnine (do 1%) nameni za doniranje organizacijam, ki delujejo v javnem interesu in so na seznamu upravičencev za donacije.

Rokometni klub Piran ima status nevladne organizacije v javnem interesu na področju športa in je na seznamu upravičencev za donacije.

Športno Vas prosimo, da izkoristite možnost doniranja dela Vaše dohodnine in ga namenite Rokometnemu klubu Piran. Donacija NE vpliva na višino vaše dohodnine in ne prinaša nobenih dodatnih stroškov. V primeru, da se ne boste odločili za donacijo dela dohodnine, bo le-ta ostala v proračunu Republike Slovenije. Enkrat že vložena zahteva velja za nedoločen čas, zato je ni treba vlagati vsako leto.

Hvaležni vam bomo za vašo odločitev. Veseli bomo, če prošnjo posredujete tudi svojim najbližjim in prijateljem. Zahvaljujemo se vam za vašo pomoč.

Sredstva, zbrana iz tega naslova, bodo porabljena za delovanje kluba v skladu s smernicami in statutom društva. Hvala za podporo 🙂

 

Obrazec si naložite tukaj: obrazec donacija dohodnine_rk piran

Navodila za izpolnjevanje obrazca »Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije« si ogledate tukaj: navodila za izpolnjevanje donacije dohodnine

 

ROKOMETNI KLUB PIRAN – CLUB DI PALLAMANO PIRANO

FAZAN 5

6320 PORTOROŽ – PORTOROSE

Davčna št.: 45549150

 

Obrazec »Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije« izpolnite in ga lahko oddate:

  • na treningu,
  • osebno ali po pošti pri: Finančni urad Koper, p.p. 31, Piranska cesta 2, 6001 Koper,
  • elektronsko preko storitev elektronskega poslovanja FURS eDavki,
  • v aplikaciji Olimpijskega komiteja Slovenije PODARI DEL DOHODNINE ŠPORTU: https://www.olympic.si/podarim/45549150

 

 

 

 

 

 

Z NAMI SODELUJEJO: