NOVA ZMAGA NAŠIH ZLATIH PIRANČANK!

Sobota, 28.03.2015 ob 18,00 uri

Športna dvorana Lucija

RK PIRAN : ŽRK BRANIK 33:31 (18:12)

Piran: vratarke Kraja, Spahić in Tatić, Krajnc 14(2), Panger 7, Milakovič 4, Unuk 4(1), Kovačič 2, Stojilkovič in Terčič po 1, Levačič, Avsec in Medič

Pirančanke so ponovno dokazale, da se borijo do konca, čeprav so še vedno brez podpore lokalne skupnosti in gospodarstva, ter brez poškodovanih igralk. Kot prava športna ekipa so premagale štajersko ekipo Žrk Branik.

Vodile so celo tekmo, največ za 7 zadetkov. Ob odličnih že celo sezono in še dlje Lei Krajnc in Valentini Panger je svoje pobranila predvsem v prvem polčasu še vratarka Adelina Kraja, svoje pa je dodala se Nevenka Milakovič. Čestitke tudi mladinski reprezentantki Alin Unuk, ter borbenim Valentini Stojilkovič in Ani Terčič.
Domača trenerka Dalija Erceg je nato ponudila priložnost še kadetinji Avsečevi, ter mladinkam Kovačičevi, Levačičevi vratarki Tatićevi, ter Medičevi. Skratka vse igralke so igrale.

Končni rezultat kaže na izenačeno tekmo, vendar so Pirančanke mirno pripeljale tekmo do popolnoma zaslužene zmage.

V soboto 04.04.2015 ob 17,00 uri bodo Pirancanke gostovale v BC Strahinj, ko se bodo pomerile z ekipo RK NAKLO PEKO TRZIC.

Nato pa bodo gostile RK KRIM MERCATOR. Termin tekme še ni znan, verjetno bo v sredo, 22.04.2015. Točen termin še sporočimo.

Srečno dekleta!