PIRANČANKE SO SE ZELO DOBRO UPIRALE EVROPSKEMU KRIMU!

RK KRIM MERCATOR : RK PIRAN 31:23 (15:14)

RK PIRAN: vratarka Spahić 15 obramb in Kraja, Vivoda, Terčič, Krajnc 8, Avsec, Panger 1, Hrnjić 7(2), Milakovič 3, Jagurdžija 2(1), Unuk, Stojanovič, Mattica 1, Medić 1, Stojilkovič in Šabič

Pirančanke so odlično igrale v prvem polčasu, saj sta se ekipi izmenjavali v vodstvu, nato pa so Pirančanke povedle 5:7, vendar so Krimovke povedle 12:10. Mlade Pirančanke so proti koncu polčasa celo izenačile, vendar so izkušene Krimovke dosegle še en gol.
V drugem polčasu so se Pirančanke spet odlično upirale tigricam do nekje 45. minute, nato pa jih je zmanjkalo oz. v vratih Krima je v drugem počlčasu blestela Miša Marinček, ki je prevesila rezultat tekme v korist Krima.

Velja omenit, da so Krimovke predvsem po zaslugi reprezentačne vratarke Marinčkove naredile preobrat. Za Krim pa so igrale vse štiri najboljše tuje igralke Bajramoska, Artsiukovich, Goudjo in Omoregie.

Velika zahvala kar številčnim navijačem RK PIRANA, ki so velik del tekme glasno navijali za naše zlate punce!

ISKRENE ČESTITKE CELOTNI EKIPI RK PIRAN, IZSTOPALE PA SO ZUNANJA IGRALKA LEA KRAJNC, LEVO KRILO MANULEA HRNJIĆ in VRATARKA SABRINA SPAHIĆ ter seveda standardno zelo dobra kapetanka VALENTINA PANGER.